fbpx
REVIV – глобалният лидер в интравенозните инфузии

REVIV – глобалният лидер в интравенозните инфузии

Интравенозните инфузии са уелнес терапии от най-ново поколение. Коктейлите от витамини, минерали и антиоксиданти  детоксикират и зареждат организма с ценни вещества, подпомагйки оптималната работа на всички системи. В резултат – естествената красота, здравето, енергията и доброто настроение заблестяват на сцената.

 

REVIV е най-голямата клиника в света с над 100 клиники в 40 държави.

 

Всички формули на REVIV са обект на разработка от специализирано медицинско звено в Лондон, на множество тествания и стриктен протокол за администриране, напълно идентичен във всяка точка на света. REVIV е гаранция не само за оптимално качество, но и за сигурност.

 

До момента са направени над 1 000 000 инфузии в света.

 

Основните терапии, запазена марка на REVIV са Megaboost, Vitaglow, Ultraviv и Royal Flush. Целта им е да детоксикират организма и неутрализират вредните влияния на средата, да забавят процесите на стареене, да подсилят и подготвят за предизвикателства имунната система и да преодолеят хроничната умора, с която много от съвременните градски хора се борят днес.

С REVIV качеството на живот се повишава и това се усеща ежедневно!

 

REVIV се намира на ул. Хенрик Ибсен 13 в София.

Клиниката си партнира с водещи уелнес локации в страната, за да осигури достъп на повече хора до здравето чрез интравенозни инфузии.

https://revivme.bg