Продуктите от елитната високотехнологична линия BELENE®Anti-Age Skin Сare на ABOPharma са новата вълнуваща тайна за непреходната красота в две стъпки, които подхранват кожата отвътре, за видими резултати отвън.

C Belene® можете да постигнете млада и сияйна кожа, като същевременно подобрите цялостното си здраве и себеусещане. Едно вълнуващо изживяване, подкрепено с клинични проучвания, което се противопоставя на стареенето.

 

СТЪПКА 1:

Belène® Skin care Silicium Anti-Age Beauty Secret

Комплексна хранителна добавка, която помага за подобряване и поддържане на красотата. Съдържа патентована и клинично доказана формула Mesoporosil®, със специално разработен биоактивиран силиций и витамин С.

Биоактивираният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект и видимо намаляване на признаците на стареене.

Mesoporosil® спомага за регенерация на тъканите и клетъчното здраве, създава връзки между протеиновите молекули, което помага на кожата да остане хидратирана и е от решаващо значение за възстановяването и обновяването на клетките.

Mesoporosil® осигурява здравина, гъвкавост и устойчивост на съединителните тъкани, а
комбинацията му с Vitamin C предпазва кожата от оксидативен стрес.

“Хапчето за красота“ Belène® Silicium Anti-Age Beauty Secret допринася за подобряване на текстурата, плътността и еластичността на кожата, минимизира появата на фини линии и бръчки, поддържа  силна и блестяща коса и подобрява вида и здравината на ноктите.

Само по 1 таблетка на ден за видимо по-здрава и красива кожа, коса и нокти след 1 месец прием, а за оптимални резултати – след 3 месеца.

СТЪПКА 2:

Belène® Collagen Anti-Age Beauty drink е комплексен продукт за пиене под формата на флакони с колагенови пептиди и комплекс от витамини и минерали за подмладяване на кожата отвътре, доказана с клинични тестове.

Съдържащият се в нея Collagen се състои от 5000 mg хидролизирани колагенови пептиди за максимално усвояване и ефективност, което гарантира видимо намаляване на признаците на стареене на кожата. Ежедневната употреба на Collagen Anti-Age Beauty Drink заличава фините линии и бръчки. Кожата добива свежо и младежко излъчване. Тя е добре хидратирана и с по-добра еластичност и плътност.  Действа ефикасно и върху косата, като намалява косопада, заздравява косъма, прави косата по-малко чуплива и изпълнена с жизненост и блясък.

Съдържащите се в Belene®Сollagen Anti-Age Beauty Drink витамини С, Е, B2 и минералът цинк,  допринасят за нормалното образуване на колаген, защитават клетките от оксидативен стрес и спомагат за поддържането на  здравословното състояние на кожата.

Комбинираният прием на двата продукта при минимален прием от 12 седмици дава бърз и траен ефект  и осигурява: до 50% по-малко бръчки, 30% повече еластичност, 15% повече хидратация на кожата.

 

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/