fbpx
Alfa Brides представя съвършените бални рокли на Terani Couture Bulgaria на  Summer Fashion Weekend

Alfa Brides представя съвършените бални рокли на Terani Couture Bulgaria на Summer Fashion Weekend

Тази година на сцената на бляскавото модно събитие Summer Fashion Weekend се завръща и Terani Couture и Alfa Brides с нови изискани предложения.

Създадена в столицата на модата в Ню Йорк в началото на 90-те, Terani Couture е световноизвестен дизайнер на бляскави и изящни рокли за специални случаи, желани от много популярни и влиятелни личности.

Роклите им са вдъхновени както от вечните класики, така и от най-актуалните модни трендове, а за изработката им се използват само най-висококачествени материали – от мънистени бродерии и камъни до свободно падащи поли от коприна и органза.

Движещата сила на Terani Couture винаги е била да  представят най-горещите нови стилове и дизайни на рокли, които може да видите носени от знаменитости на световни събития.

Независимо от повода – бал, опера или просто официално събитие – с моделите на Terani Couture ще бъдете облечени в елегантност и класа.

За финал ще може да се насладите и на БУЛЧИНСКА РОКЛЯ ВИСША МОДА JUSTIN ALEXANDER!

С неоспоримо качество и елегантен дизайн роклите на Джъстин Александър придобиват международно признание и са носени от булки по целия свят, което превръща компанията в един от най-влиятелните производители на сватбени модели в Америка и Европа.

Повече за Alfa Brides и Terani Couture и най-актуалните модели от последните им колекции може да откриете на https://instagram.com/alfabrides_bridalhouse ,

https://instagram.com/terani_couture_bulgaria и

https://alfabrides.bg/abiturientski-i-oficialni-rokli/