Anabel Arto е украинска марка за бельо, бански костюми, плажно облекло и облекло за дома. Нашето кредо е креативност и свежа емоция във всяка колекция. Основната целева аудитория е жена, която цени елегантността, изтънчеността и качеството. Жена, която предпочита високо ниво на обслужване и комфортни условия при избора на бельо. Нашата цел е да зарадваме и изненадаме красивата  жена с безупречен продукт, като обмисляме всеки детайл, усъвършенстваме всички производствени процеси, отдаваме предпочитание на най-търсените материали.

ПРОИЗВОДСТВЕНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

– разработване на оригинални щампи, бродерии и дантели;

– уникални модели и дизайни за перфектна форма и прилягане на продуктите;

 – да помагаме на жените да изглеждат перфектно и да се чувстват уверени във всяка ситуация е нашата основна цел.

Качество, доказано през годините В бельото Anabel Arto са вложени единадесет години опит на марката и богат професионален опит на служителите. Компанията работи по проверени във времето стандарти, в които е 100% уверена.

Стабилност Anabel Arto отдавна е заела своята ниша на пазара и се е влюбила  жените по целия свят. Как иначе, ако в една от колекциите жената открива идеалния за себе си сутиен и може да си купи следващия, без дори да го пробва? Устойчивостта е резултат от съвместните усилия на технолози, дизайнери и моделиери, които са изцяло отдадени на бизнеса.

Обръщане на внимание на специалните моменти в живота

 Anabel Arto разработва специални колекции за празници като Свети Валентин или Нова година и винаги с удоволствие посреща бъдещи булки в магазините си, за да пробват сватбена колекция.

10 ВАЖНИ ФАКТА ЗА АНАБЕЛ АРТО

  1. Анабел Арто е украинска марка.
  2. Разполагаме с широка мрежа от магазини
  3. За нас използването на памук на местата на контакт с тялото е от основно значение.
  4. Асортиментът на Anabel Arto включва повече от 1000 артикула.
  5. Марката има широк диапазон от размери от 70B до 100G.
  6. В магазините на Anabel Arto се продават бански костюми през цялата година.
  7. Марката подкрепя идеите за многообразие и приобщаване.
  8. Марката редовно създава нови авторски линии и специални колекции.
  9. Благодарение на достъпността, функционалността на формите и дизайните и широката гама от размери, марката има аудитория от жени на възраст от 17 до 45 и повече години.
  10. 120 фирмени магазина, включително 5 магазина в Полша и 5 магазина в България.

 

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/