fbpx
Аромат от illy за четвърта година на Summer Fashion Weekend

Аромат от illy за четвърта година на Summer Fashion Weekend

Гостите на модното събитие на лятото ще могат отново да се насладят на ароматното кафе illy

illy – ИСТОРИЯ НА ЕДНО СЕМЕЙСТВО

Амбицията на семейство Illy към създаването на перфектната чаша еспресо започва преди много години в гр. Триест, Италия. Главата на семейството, Франческо Или, който основава марката illy през 1933 г., е вдъхновението и пътеводителя на компанията дори и днес. Страстта на семейство Illy към истинското еспресо и неговия безкомпромисен стремеж за качество са сътворили малко чудо на перфектно удоволствие, което характеризира всяка чаша кафе illy по света.

illy е семейна история, история за безкрайната страст към кафето.

КЛАСИКАТА АРАБИКА

illy се прави от 100% чиста високо-качествена арабика.

Ръчното бране на кафето, обработката на зърната, селектирането, изпичането и опаковането – всяка фаза от процеса на производство на illy е белязана от перфекционизъм и безкомпромисност по отношение на качеството.

Контролът се осъществява в 120 точки. И до днес illy има една-единствена фабрика в Триест, което гарантира, че няма разлика в кафето, независимо дали се пие в Германия, Франция, САЩ или България. illy печели все повече почитатели и с ниското съдържание на кофеин.

100% арабика съдържа кофеин под 1.5% и позволява да бъдат консумирани по 8-9 чаши на ден. Неслучайно през 2017 г. са продавани по 10.5 милиона чаши illy на ден в 150 страни по света.