fbpx
Билетите за най-горещото модно събитие на лятото Summer Fashion Weekend са вече в продажба

Билетите за най-горещото модно събитие на лятото Summer Fashion Weekend са вече в продажба

За четвърта поредна година Свети Влас ще бъде домакин на най-бляскавото модно събитие Summer Fashion Weekend. В рамките на две бляскави вечери на 12 и 13 август пристанището Marina Dinevi ще се превърне в моден подиум, приветстващ най-добрите родни и световни брандове. Лукс, класа и изящество се крият в основата на събитието, където ще бъдат представени най-новите предложения на дизайнерите, а луксозни автомобили на Mercedes-Benz от Силвър Стар, музика, яхти и летни коктейли ще освежават марината. Посетителите ще могат и да се потопят в Pop Up Store, в който ексклузивни продукти на дизайнери ще могат да бъдат купувани директно.

Билетите за Summer Fashion Weekend са вече налични и могат да бъдат закупени на касата на амфитеатър Арена Диневи Ризорт, в мрежата на bilet.bg, както и на тел. 0879444412, където е възможна покупката и на VIP билети.

За повече информация следете сайта www.summerfashionweekend.com и социалните мрежи на събитието, където скоро ще бъдат обявени и първите брандове, които ще вземат участие.