fbpx
BoldAtelier се завръща със специална колекция за Summer Fashion Weekend

BoldAtelier се завръща със специална колекция за Summer Fashion Weekend

BoldAtelier са една от марките, които тази година ще се завърнат с нови сили и специална колекция на подиума на Summer Fashion Weekend, където двете креативни дами Николета Кръстева и Станислава Кръстева ще покажат новите си вълнуващи предложения.

За BoldAtelier модата винаги е била необятна сцена, на която прожекторите не угасват, дори за миг. Те вярват, че за да си част от тази сцена са необходими смелост и нестихващ стремеж към създаване на уникалност и най-вече на красив и впечатляващ дизайн.

Брандът BoldAtelier е перфектният баланс от артистичните и дизайнерски умения на един интерорен дизайнер с екстравагантен почерк и на един моден дизайнер с колоритен опит, които са изпълнени с усет към стила и водени от силата на любовта към модата. Всяка колекция и всеки модел разкриват модни предизвикателства, на които е трудно да се устои. Затова качете се смело на сцената на BoldAtelier и си позволете да дефилирате, облечени в уникалност и стил, които ви прилягат идеално.

Be Unique, Be Bold!

Повече за BoldAtelier може да откриете на: https://boldatelier.fashion/bg/ и на https://instagram.com/boldatelier.fashion