HristoS е бранд за създаване на уникални дизайни в областта на дамските аксесоари – шапки, чанти, колани и др.

Негов основател е Христо Стойков.

Дизайнерът бързо забелязва нарастващата смелост на дамите при носенето на аксесоари и решава да се фокусира върху създаването им. Още през първата година от създаването си добива популярност и признание, а днес се превръща в символ на изключително високо качество и неотменна част от визията на всяка съвременна жена.

Аксесоарите с марка HristoS са все по-разпознаваеми и стават предпочитан избор сред известни личности в българският шоубизнес. Моделите са изработени с изящество и внимание към всеки детайл, което ги прави идеалния завършек на всяко облекло.

Съчетавайки иновативни материали и уникални форми, шапките HristoS се превръщат в моден акцент, който привлича вниманието и впечатлява със своя неотразим стил.

Колекцията за 2023 г. на бранда HristoS представя несравнимо изобилие от модели шапки и чанти,които преминават през изискан процес на селекция и тестване. Независимо дали сте в търсене на шапка,която да добави изтънченост и шик,към вашия стил или чанта, която да впечатли с практичност и елегантността си, колекцията на HristoS ще задоволи и най- изисканите вкусове.

Не пропускайте вълнуващото представяне на колекцията на бранда HristoS по време на Summer Fashion Weekend в Свети Влас, където ще можете да се насладите на изключителна модна естетика, вдъхновение и красота. Бъдете част от това уникално модно преживяване и дайте воля на своята индивидуалност със стилните дамски аксесоари с марка HristoS. 

 

 

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/