Неслучайно BRILIANTIN е част от Summer Fashion Weekend, защото блясъкът и красотата на представените модели, оставят без дъх всеки, който се докосне до тях. Сред морски бриз, чайки, гларуси, с нежен музикален съпровод и перфектната организация от страна на домакините се създава уникална атмосфера, която предизвиква фурор от красиви емоции сред многобройните посетители.

BRILIANTIN е представител на световния моден бранд Sherri Hill – емблема за висок стил и класа. Топ Дизайнера SHERRI HILL въплъщава  всичко красиво в едно – елегантен дизайн и линия. Ексклузивните колекции рокли на Sherri Hill олицетворяват модния начин на живот на съвременните модни жени. Всяка рокля е проектирана да извайва красивите женски форми с моден стил и удобство за носене. Кариерата на известната американска дизайнерка започва да печели признание, когато различни състезателки в конкурсите на Мис САЩ, Мис Вселена и Мис Америка печелят титли с нейните рокли, както и световни звезди от шоу бизнеса дефилират на известни събития с нейните модели. Сега мрежата на Sherri Hill наброява над 1000 магазина, продаващи марката в над 52 страни.

Използвайки най-модните тенденции във всяка от своите колекции, роклите на Sherri Hill са винаги доказано стилни, красиви и едновременно практични. Едно модно бижу, което по безапелационен път  е вплело изящни материи, игра на багри и цветове в конфигурация с кристали, пайети и перли. С нестихващата си креативност BRILIANTIN постоянно зарежда най-изящните рокли от всяка колекция,  за да задоволи и най-претенциозните вкусове.

Смело можем да възкликнем -ДА, BRILIANTIN Е МЯСТОТО, КЪДЕТО СЪВРЕМЕННАТА, ИНТЕЛИГЕНТНА  МЛАДА ДАМА ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН ПРЕСЪЗДАВА  ВИЗИЯ, СЪЧЕТАВАЩА ЕЛЕГАНТНОСТ, ФИНЕС И ЗВЕЗДЕН БЛЯСЪК. Всички докоснали се до  Sherri Hill остават убедени в безспорния и финес и изумително присъствие. Едно красиво модно Американско присъствие с ефирно и изящно усещане, пресъздаващо красотата в най-висшето и измерение, трайно присъства в Бургас, благодарение на BRILIANTIN.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/