fbpx
Briliantin закриват първата вечер на Summer Fashion Weekend за четвърта поредна година

Briliantin закриват първата вечер на Summer Fashion Weekend за четвърта поредна година

Неслучайно Briliantin присъства за поредна година на сцената на Summer Fashion Weekend, имайки предвид, че блясъкът и красотата на представените модели оставят без дъх всеки, който се докосне до тях.

Briliantin е представител на световния моден бранд Sherri Hill – емблема за висок стил и класа. SHERRI HILL въплъщава всичко красиво в едно, а ексклузивните колекции на роклите им олицетворяват стилния начин на живот на съвременната жена.

Всяка рокля е създадена да подчертава красивите женски форми чрез стил и удобство.

Прилагайки актуалните модни тенденции във всяка от своите колекции, роклите на Sherri Hill са винаги доказано изящни, красиви и едновременно практични.

Едно модно бижу, което по безапелационен път е вплело изящни материи, игра на багри в комбинация с кристали Сваровски, пайети и перли.

С нестихващата си креативност Briliantin постоянно зарежда най-изящните рокли от всяка колекция, за да задоволи и най-претенциозните вкусове.

Всички докоснали се до Sherri Hill остават твърдо убедени в безспорния ѝ финес.

Едно красиво модно американско присъствие с ефирно и изящно усещане, пресъздаващо красотата в най-висшето и измерение, трайно присъства в Бургас, благодарение на Briliantin.

Повече за Briliantin може да откриете на https://www.briliantin-agency.com/uslugi/oficialni-rokli и на https://instagram.com/briliantin_event_planner