fbpx
Caramella Fashion прави първите си стъпки за сцената на Summer Fashion Weekend

Caramella Fashion прави първите си стъпки за сцената на Summer Fashion Weekend

Стилният CARAMELLA e сред брандовете, които тази година ще направят първите си стъпки на сцената на най-дългоочакваното модно събитие на сезона – Summer Fashion Weekend. Марката Caramella Fashion е една сбъдната детска мечта, породила се в душата на създателката ѝ когато е била само на 10г.

Основното желание на малката бъдеща дизайнерката Цветомила Маринова било да твори красота и да прави жените щастливи – желание, релевантно и до днес.

Историята на Caramella Fashion започва през 2006 година, когато Цветомила Маринова и нейният любим купуват с кредит няколко шевни машини, инсталират ги в хола на родителите ѝ, след което тръгват по пазарите в Стара Загора и областта, за да продават създадените от нея модни творения.

 

Скоро след това наемат и откриват първия бутик, последван и от още, но поради кризата две години по-късно са принудени да преминат онлайн.

Това отваря възможност за развитие на марката в цял свят и вече дизайнерските тоалети на CARAMELLA се продават успешно в Европа, Русия и САЩ.

Днес, след периоди на възходи и падения, хиляди грешки и уроци, създателката на бранда продължава уверено да развива и утвърждава CARAMELLA като българския моден бранд на световно ниво.

Името на бранда CARAMELLA е синоним на стил и женственост, която се крие във всяко тяхно предложение. Елегантните и практични модели с неповторими дизайни и безупречни кройки са изработени от най-висок клас италиански материи.

Индивидуалността е важна за CARAMELLA не само в дизайна, но и в онлайн пазаруването. Затова рискът за клиента е премахнат изцяло като е предложена напълно безплатно изработка на съответния поръчан тоалет по индивидуални мерки и лични предпочитания.

Повече за CARAMELLA и най-актуалните модели от последните колекции на марката може да откриете на: https://caramella-online.com/ и на https://instagram.com/caramellafashion1