Модата дава живот на малките радости и ни позволява да бъдем щастливи в моменти, които не сме очаквали. Тя е изкуство, а всеки от нас е художник, така че носете каквото искате с увереност и се чувствайте невероятно! 

Collection Ka Bo  – създава модели в индивидуален дизайн.   

Collection Ka bo се основава през 2001 г. от млада дизайнерка, която разработва своите модели, както за деца така и за дами, съчетава финни материи с естествени материали като залага на професионализма и високото качество на изработка. 

Collection Ka bo е модна марка която изразява чувствата си чрез дрехи, което прави голямата разлика между нас и останалите търговци в модният бранш, с голяма прецизност към детайлите и качеството си на работа ние се стараем ежедневно да подобряваме и разнообразяване модните си линии, за нас е важно дрехата да представя вас в най добрата светлина както през дена така и през вечерта, истинско удоволствие е да можем да обличаме в комплект и вашите деца, красота се изразява, чрез удоволствие за нас е важно да виждаме вашите усмивки.  

Всяка една дреха създадена от мен е изпълнена с чувства и хармония, за да може да задоволя всичките си изисквания към добрият външен вид използвам висококачествени материали с детайли с който гордо представят моят брант с емблемата която можете да видите по дрехите, стабилната и уравновесяваща  икона на марката, стилизирана от две букви и посветена на любовта, ръчно изработвана индивидуално за всяка една от дрехите ни, с което ни прави единствени.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/