fbpx
Derma-Act – клиника за дерматология, естетика и пластична хирургия става партньор на Summer Fashion Weekend

Derma-Act – клиника за дерматология, естетика и пластична хирургия става партньор на Summer Fashion Weekend

 „Красотата не е ексклузивен клуб, нито запазена територия за шепа богоизбрани“ –това е идеята, която обединява екипа от водещи специалисти дерматолози, пластични хирурзи и козметици в клиники Derma-Act. Със своята дейност, те са си поставили за цел да променят изцяло представите за грижа за себе си и да направят качествените услуги максимално достъпни. Защото красотата е постижима за всички.

И ако досега не сте били запознати отблизо с дейността на Derma-Act, то моментът е идеален, тъй като до края на август може да се възползвате от -50% намаление на всички процедури, включително и да предплатите терапия, която да осъществите до края на септември! Повече информация може да получите тук.

 

Клиники Derma-Act предлагат широк спектър от пластични, дерматологични и козметични процедури, като голяма част от тях са ексклузивно достъпни в Derma-Act на територията на България. Тенденцията е портфолиото и броят на процедурите да се увеличават, така че не просто да покриват терапии, свързани с всеки аспект от дерматологията, но и да предлагат алтернативи за различните типове кожа и индивидуални предпочитания.

 

Сред популярните и най-желани от пациентите процедури са:

 

  • Liquid Lift™ – предпочитан метод за неоперативен лифтинг, посредством инжектиране на дермални филъри в точно определени точки. Процедура, измерима като ефект с хирургична интервенция, но с по-бързо възстановяване и по-малък риск от усложнения.

 

  • Противостарееща терапия с Morpheus8 – безоперативна апаратна процедура, подходяща за третиране на по-дълбоките слоеве на кожата с фракционирана радиочестотна енергия – научно доказан метод за намаляване на бръчките и възстановяване на колагена. Процедурата е минимално инвазивна и с кратък период на възстановяване.

  • Присаждане на коса по метода FUE – считан за златния стандарт в присаждането на коса, методът FUE (Follicular Unit Extraction – извличане на фоликуларни единици) е неинвазивен и не оставя белези, заради което се е наложил като най-надеждния и популярен начин за третиране на постоянен косопад. При него хирургът чрез специални имплантни устройства присажда донорни космени фоликули, които се взимат най-често от тила. Резултатите са перманентни, като новата коса обикновено започва да расте от 4 до 6 месеца след трансплантацията, а пълният ефект от присаждането се разгръща до една година след самата процедура.

 

  • Лазерна епилация с Elite iQ™ Modern Arsthetic Workstation за премахване на нежелано окосмяване. Уредът работи с иновативната технология Skintel®, която разпознава типа кожа на всеки пациент.

 

  • Премахване на татуировки и лазерно подмладяване с PicoSure® – специализиран уред за лазерно третиране на бръчки, пигментации и татуировки, който е изключително ефективен с минимален брой процедури.

 

Контакти

Derma-Act: гр. София, бул. „Черни връх“ 150

Derma-Act Infinity: гр. София, ул. „Папрат“ 6B

тел.: 0889 741 417 / 0882 772 771

www.derma-act.bg