DiKa e българска модна марка с близо 30 години история на пазара. От 2017г. тя е част от Е Миролио Груп – глобален лидер в текстилната индустрия. Силният усет за стил и модни тенденции, допълен от високо качество и пълен цикъл на произвоство – от
платове и прежди – до финални облекла в собствените магазини, са гаранция за елегантност и актуалност на моделите. DiKa предлага на своите клиенти дрехи, които са 100% произведени в Европа. Марката продължава своето динамично развитие, с дигитално и физическо присъствие в България, Франция, Румъния, Грузия и Сърбия.

По време на Summer Fashion Weekend DiKa ще представи избрани модели облекла от колекция Есен 2023. Моделите ще дефилират с най-актуалните силуети за предстоящия сезон.


В последните години дизайнерският екип на DiKa се стреми да следва ритъма на жените и да им предлага облекла, адаптирани към всяка ситуация – бизнес среща, пътуване в командировка, кратка почивка, свободно време, хибриден начин на работа.

Динамичната и активна жена винаги е в центъра на вдъхновението при създаването на колекциите на DiKa. На фокус са етапите от нейното всекидневие, от всички роли и превъплъщения, през които минава, от ситуациите, в които е поставена.
Есенната колекция представя два водещи цвята: червена охра и нефритено зелено.

В тези цветове са решени класическите костюми от две части на марката, като са разчупени с оригинални подходи при изработката на реверите. Цветовете на новия сезон включват още модели в горчица, черно, наситено тъмносиньо, пепит и флорален принт. DiKa прави елегантен преход от модния подиум до офиса, като предлага най-актуалните тенденции, адаптирани към гардероба на деловата жена.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/