fbpx
Goto Diamonds и Antony Langountin с ексклузивна колаборация на 4-тото издание на Summer Fashion Weekend

Goto Diamonds и Antony Langountin с ексклузивна колаборация на 4-тото издание на Summer Fashion Weekend

На тазгодишното издание на Summer Fashion Weekend ще бъде представена и ексклузивната колаборация на Goto Diamonds и Antony Langountin, вдъхновена от цветовете на живота и онази целувка, която винаги ще помним. Колекцията се състои от авторски диамантени бижута и други скъпоценни камъни във формата на целувки, а платовете са с авторски принтове, символизиращи страстта и любовта.

Goto Jewellery and Diamonds е ювелирен бранд със собствено бижутерийно ателие. Бижутата и аксесоарите им са създавани за едни от най-популярните личности в страната.

В колекциите им преобладават злато с диаманти, скъпоценни и полускъпоценни камъни. Брандът предлага също и впечатляваща колекция на годежни пръстени и брачни халки, както и разнообразна детска колекция.

Брандът Antony Langountin е създаден от дизайнера Антон Узунов през 2016 с желанието да изработва оригинални модели за дамите, които да съчетават в себе си както креативност и женственост, така и практичност.

Движещата сила на бранда е подчертаването на индивидуализма на всяка жена.

Повече за Goto Diamonds и Antony Langountin  може да откриете на: https://instagram.com/antony_langountin, https://antonylangountin.com/ и на https://instagram.com/gotodiamonds  и https://www.gotodiamond.it/