За 5-та поредна година Марина Диневи в Свети Влас се превърна в моден кетуолк за уикенда

Стотици стилни гости се насладиха на грандиозния финал на Summer Fashion Weekend 2023. Вечерта стартира с Даниела Неделчева, организатор за Dinevi Group и Мария Бонева, продуцент на събитието и съсобственик на Code Fashion TV. Двете се обърнаха към партньорите, гостите и дизайнерите и им благодариха за доверието тези 5 години и че избират българската мода и Черноморие.

Модните дефилета откри DIKA с колекция за силната съвременна жена със забързано ежедневие.
Brilliantin, официален представител на Sherri Hill за България за поредна година предложиха невероятни бляскави модели официални рокли.


MIMO бяха подготвили колекция бански и плажно облекло в атрактивни летни принтове.
Новият български бранд Мома Belle представиха блестяща серия от колиета с камъни и италиански ръчно плетени елементи.
Belletristic заредиха публиката с огромна доза летни страсти.

Кожено царство бяха заложили на стилни модели кожени палта и якета, които да ни топлят през студените месеци.
Брандът HristoS показа своите предложения шапки и капели за лятото.
Tailor Atelier презентираха бляскава колекция официални рокли с атрактивни кройки и линии.
Студентката по мода Моника Косева и нейният бранд Mikka Kosseva бяха заложили на haute couture линия с впечатляващи модели за дамите.

Финалът бе повече от грандиозен. Под звуците на гласа на Янка Рупкина Antony Langountin представи колекция, специално създадена за Kashmir Wellness and Spa Velingrad. Тя бе вдъхновена от кукерските костюми от цяла България. Двете вечери от Kashmir подариха два луксозни подаръка.


Певиците Яна Чакалска и Нина се погрижиха за музикалната програма.

Гостите отново се насладиха на последните модели автомобили Mercedes-Benz от Силвър Стар и най-новите смартфони на Samsung България. Fashion Street отново се препълни с гости на Марината и събитието, за да си купят ексклузивни модели от брандовете и дизайнерите. Класни напитки, много музика и настроение закриха най-голямото модно събитие на лятото.

Камерата на Code Fashion TV срещна на червения килим Динко и Йордан Диневи, Милена Шаркова и Лъчезар Петров, адв. Биляна Тончева дойде в компанията на над 20 бизнес дами, Меги Савова, Нина Никол, много селебрити звезди и чуждестранни гости.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/