fbpx
Изискан финал на Summer Fashion Weekend 2022 с младите таланти Виктор Костов и Кристиян Христов

Изискан финал на Summer Fashion Weekend 2022 с младите таланти Виктор Костов и Кристиян Христов

Пианистът Виктор Костов и оперният певец Кристиян Христов ще закрият модното събитие на лятото с неподражаем пърформанс по време на ексклузивното ревю с лимитирани бански костюми на MS Yachting.

Тази година ще имаме огромното удоволствие големият финал на Summer Fashion Weekend да бъде с участието на младите таланти Виктор Костов и Кристиян Христов.

Двамата виртуозни музиканти успешно организират своя първи авторски концерт „Романтика 22“ във Военен клуб София в края на месец май, споделяйки, че за тях най-големият успех на събитието е била пълната зала с млади хора.

Може да видите повече за събитието тук:

Скоро след това заминават за Латвия за участие в един от най-престижните конкурси за оперни певци „International Hans Gabor Belvedere Singing Competition“, където на сцената на Dzintari Concert Hall Кристиян се изявява като солист, а Виктор като негов съпровод. Печелят и специалната награда на „Royal Opera House, Covent Garden“ – ангажимент в един от най-големите оперни театри в света.

Малко след това Виктор Костов заминава за Италия, където в рамките на 2 седмици работи с професори и диригенти от цял свят и осъществява концерти в няколко зали -„Аудитория Сан Доменико“ и други.

Кристиян пък започва усилена подготовка за предстоящия му дебют на сцената на Национална опера в Букурещ.

Пригответе се за едно неповторимо, стилно и докосващо музикално преживяване!