Кафето… е преживяване, завладяващо сетивата по начин, като никоя друга напитка. А превърнеш ли пиенето на кафе в ритуал, то поднесеното качествено кафе, с богат и плътен вкус и аромат, може да даде благотворно отражение на целия ти ден. Разбира се, всеки има своя вкус, но инвестираните ресурси, сред които висококачествени суровини, високи стандарти при транспортирането и обработката им, както и експертните знания и опита на много хора, замесени във всички процеси, гарантират, че кафе Spetema отговаря на очакванията за задоволяване вкуса на всеки, който умее да се наслаждава и да оцени преживяването, което му гарантира качествената кафе напитка|.

Намирам за почти невъзможно да устоя на изкушението да цитирам Талейран:

„Черно, като дявола, горещо като ада, чисто като ангел и сладко като любов”.

Преживяването с кафе Spetema е удивително изкусно пътешествие през петте сетива – да видите, докоснете, изслушате, помиришете и вкусите онази сладост и чистота, но също така горчивината и интригуващата сензорна екзотика, които човек открива във всяка чаша кафе.

Ползи

Основната полза от кафето е в обстоятелството, че чрез консумацията му, хората се чувстват по-малко уморени, повишават енергийното си ниво и готовността си за работа на високи обороти. Това е така, защото кафето съдържа стимулант, познат като кофеин, който всъщност е сред най-често употребяваните психоактивни вещество в света. Освен че помага за събуждане, консумацията на кафе повишава нивата на адреналин в организма, което може да помогне за повишаване на физическата активност. Има много статии за лечебните свойства на кафето. През 2001 г. в Института за проучвания на кафето във Вандербилдския медицински университет в Нашвил, САЩ е направено проучване за положителното влияние на кафето върху хората. Установява се, че 2-4 чаши на ден от него има здравословен ефект, а не вреди както се е предполагало до тогава.

Чудодеен лек

Причината за чудодейните свойства на кафето се крият в кафените зърна. Те съдържат голямо количество антиоксиданти, които осигуряват специална защита на организма. Антиоксидантите помагат срещу риск от рак, сърдечни заболявания, преждевременно стареене… От собствен опит ще добавите и други.

Точно Spetema

Причината потребителите да избират именно кафе Спетема е в подбраните и селектирани сортове кафе от цял свят, комбинирани в блендове, оформени специално за българския вкус.

Дългият път

Кафето, което се използва за съставяне на продуктите с брандовете на Балкам Груп ООД, идва от 20 държави, разположени на общо четири континента. По-голяма част от плантациите, в които се отглежда кафето, предоставят суровината единствено за производството на кафе Spetema. Друг ключов момент в оформянето на кафе продуктите на Балкам Груп ООД е разработването им след подробни проучвания, проведени сред потребителите на кафе продукти, а конкретните рецепти и блендове се одобряват от водещи специалисти в областта на еспресото. 

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/