fbpx
KWIAT Представят новата си колекция очила на сцената на Summer Fashion Weekend

KWIAT Представят новата си колекция очила на сцената на Summer Fashion Weekend

С правилния чифт очила можеш всичко! Слоганът на българската марка очила KWIAT е абсолютно оправдан. Брандът има осем колекции, в които гарантирано всеки ще намери подходящите очила за себе си. Опитът си казва тежката дума – вече над 30 години KWIAT правят очила от световна класа.

Едно от нещата, които ги прави специални, е това, че пластмасовите очила KWIAT се правят от памук. Компанията обръща особено внимание на рециклирането на очила и затова от години насам те произвеждат слънчеви очила и диоптрични рамки от биоразградима пластмаса. Това е сложен и дълъг процес, за който може да откриете повече тук: https://bit.ly/3Oq9bGx 

На тазгодишното издание на модното събитие Summer Fashion Weekend KWIAT представя последната си колекция от слънчеви очила и диоптрични рамки 2022. Всички очила са съобразени с последните тенденции, но това, което прави впечатление, когато видите модел на KWIAT е това, че те несъмнено имат свой собствен почерк.

Ако въобще е възможно да се определи последната колекция на KWIAT с една дума, то тя би била разнообразие. В нея могат да се намерят очила с дебели дръжки, „овърсайз“ модели, пластмасови и метални очила или перфектното съчетание от двете. Цветовете пък варират от класическото черно до полупрозрачни и прозрачни розови, зелени и жълти модели.

Повече за KWIAT може да откриете на https://instagram.com/kwiat_eyewear?igshid=YmMyMTA2M2Y= ,

https://www.facebook.com/KWIATeyewear/ и https://www.kwiat.bg/en/products-cats/sunglasses