Представяме Ви модния бранд LA CARA MI EXCLUSIVEE. Създател и негов дизайнер е бизнес дамата Мила Захариева.

COLOR ACCENT е последната колекция вдъхновена от цветните акценти в живота. Класическата черно – бяла гама е в основата на авторските десени създадени специално за бранда, като на този класически фон изпъкват цветните аутфити и аксесоари.

Вградените цветни пера за разкош предават фееричност и изисканост на колекцията. Клиентките облечени в La Cara Mi се чувстват екслузивни и специални. Брандът залага на многообразието в своето производство.

В основата на концепцията му е заложена мисията за опазване на околната среда – да купуваме комбинативни дрехи които да са подходящи както за свободно време, така за бизнес работна среда, а аксесоарите ще допринесат бизнес визията да бъде превърната във впечатляващ вечерен тоалет.

В колекцията виждавме многообразие от модели които могат да бъдат взаимнозаменящи се и предаващи разнообразие във визиите на клиентките на La Cara Mi EXCLUSIVE. 

Брандът използва високо качествени италиански платове, които са практични и лесни да поддръжка от забързаната и ангажирана съвременна жена.

Насладете се на тоалетите на La Cara Mi EXCLUSIVE и се почувствайте се ексклузивни, облечени в тях.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/