fbpx
Mia Atelier се завръщат на сцената на Summer Fashion Weekend

Mia Atelier се завръщат на сцената на Summer Fashion Weekend

Неподражаемият бранд за женски кожени аксесоари Mia Atelier се завръщат за втора поредна година на подиума на Summer Fashion Weekend.

Основан през 2016 от Мария Радославова марката се слави със своите ръчно изработени аксесоари, чиято уникалност подхожда на индивидуалността на всяка жена.

На тазгодишното модно събитие на лятото ще бъде представена новата колекция на Mia Atelier, носеща името “White”. Вдъхновена от женствените форми, минимализма и жената като силует. Нежност и изтънченост, акцентирани от ръчно изработените аксесоари от висококачествена естествена италианска кожа.

За Mia Atelier качеството е от огромно значение и именно затова за изработката на аксесоарите се използва най-висококачествената кожа от водещи италиански производители, предпочитана заради лъскавостта и гладкостта на текстурата си.

Защото всяка жена е неповторима, заслужава повече и трябва да може да изразява себе си и стила си чрез минимализъм, елегантност и съвършенство.

Повече за Mia Atelier може да откриете на: https://www.facebook.com/miaateliermia/ и на https://instagram.com/mia_atelier