Mikka Kosseva Couture е български моден бранд, ориентиран единствено към създаване и изработка на дамски облекла по индивидуална поръчка, спадащи към висшата мода.

Всеки дизайн на Mikka Kosseva е уникален- сътворен с особено лично отношение, само и единствено за един клиент, така че да разкрие неговия индивидуален характер. Това което ни прави специални е акцентът, който поставяме върху персонализирането, заедно с неповторим дизайн и безкомпромисна ръчна изработка, както и това, че оставаме верни на идеята за хармония естетика и красота.

Мисията на Mikka Kosseva Couture е чрез създаването неповторимите си модели да бъде част и да носи щастие на дамите в най- важните и незабравими за тях моменти в живота. Всеки наш клиент е единствен притежател на тоалет, разработен специално за него, съобразен с неговата индивидуалност и вкус и моделът не подлежи на повторна изработка и продажба на друг клиент. А посещенията в нашето ателие в процеса на изработка на облеклото носят емоции, които не се забравят.

Mikka Kosseva Couture е представян на различни модни подиуми в страната и чужбина. Брандът взима участие в редица модни събития и конкурси в България, Франция и Италия, като : Reich’Art Fashion Show 2023 в Кан, Франция, международен конкурс Sotto il Cielo di Genzano 2023 в Джендзано ди Рома, Италия, New Generation Fashion Show 2023 NBU в София, България, Business Lady Excellence 2023 София, България, конкурс за млади дизайнери Tailor your mind на TexTailor Expo 2023 Пловдив, България и др.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/