МИМО БГ стартира през 1999г. с търговия на мъжко, дамско бельо и бански костюми. С навлизането на пазара и контакта директно с потребителя и неговите нужди се зараждат и първите идеи за създаването на собствени модели през 2005г.

В резултат на дългогодишния опит в сферата на търговията и производствения процес от малка фирма МИМО вече се утвърждава на пазара с производството и продажбата на висококачествено българско бельо и бански в цялата страна, развиващи се в положителна посока фирмен и онлайн магазин, който е предпоставка за по-голямо улеснение на техните клиенти, без които от бранда признават, че нямаше да можем да стигнем до тук.

Постоянният контакт с клиенти и модни тенденции помага на Mimo в създаването на все по-интересни и идентични модели.  Тази година те лансираха и изцяло нов ребрандинг който, ще ни представят на Summer Fashion Weekend подготвили са колекция, отразяваща съкровищата, които морето ни дава.

Блясъкът на вълните и пясъка се срещат в тяхната нова серия Sea
Treasure. Дизайнер е Биляна Иванова от “FBL Design”. Моделите предлагат както бански, така и аксесоари за цялостна плажна визия или пък вечерно парти около басейна. Колекцията е подписана с качество,перфектни кройки и любов към детайла.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/