fbpx
NATURA BISSÉ – „Най-добрата СПА марка в света“ партньор на Summer Fashion Weekend

NATURA BISSÉ – „Най-добрата СПА марка в света“ партньор на Summer Fashion Weekend

През юли и август уникалният Natura Bisse – Bubble Pure Air – капсула с чист въздух гостува в най-добрите партньори на марката в България. Гостите на Summer Fashion Weekend 2022 ще могат да се запознаят отблизо с бранда

World Spa AwardsTM връчват отличия базирани на мнението на експерти от СПА и уелнес сектора вече 7 години. През 2021г. Natura Bissé стана единствената марка в света отличена четири поредни пъти, което я превръща във водеща луксозна марка в СПА индустрията. Всяка година брандът извършва над 7,5 милиона процедури по целия свят. Иновативните ритуали, базирани на безпрецедентните резултати и несравнимата сила на докосването, се комбинират с изключително обслужване за създаване на най-иновативната формула, която е в състояние да предложи незабравими преживявания на своите клиенти.

Испанската луксозна козметика Natura Bisse е официален бранд за гримиране на Forbes – авторитет в класацията за луксозни марки, а всяка година преди връчването на наградите на Американската филмова академия ОСКАР номинираните звезди са обгрижвани с ритуали на марката.

И през лятото на 2022 г. официалният представител на марката за България Esthetic Privilege организира турне на уникалния Natura Bisse – Bubble Pure Air в страната ни. Капсулата представлява изолирана площ, зад стените на която може да се приложи всяка терапия на Natura Bisse. Ритуалът предоставя опит с изключителни подмладяващи ефекти – специалните терапии за лице и тяло се извършват в чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух.

Вдъхновена от основите на физиотерапията, тази среда е напълно свободна от вирусни и бактериални замърсяващи частици, както и от алергени, което я прави особено ефективна при процедури за красота. Natura Bisse – Bubble Pure Air провокира сетивата – той е комбинация от детоксикация, ефикасност и техническия опит на козметологията. Ритуалът е уникален и несравним, в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка.

През месеците юли и август ще се провеждат ритуали с чист въздух – терапии в затвореното „балон“ пространство, който ще обиколи някои от най-вълнуващите салони и центрове за красота партньори на Natura Bisse в България. Сред тях са на Aquva House Resort and Spa, гр. Варна и Emerald Palace Hotel Spa, където гости от Германия, Франция, Русия и Скандинавието ще се наслаждават на това незабравимо преживяване.

„Щастлива съм да споделя изключителния ни успех и през тази година с кислородната капсула на Natura Bisse – Bubble Pure Air – сподели

Грети Гарсия, собственик на Esthetic Privilege – Горда съм, че собствениците на Natura Bisse-Barcelona, семейство Фисас ще бъдат мои гости и ще имат възможност да посят страната ни и да се запознаят с успехите на марката у нас. Те всяка година избират да посетят заедно една от държавите, където имат клонове и догодина това ще бъде България.”

От Шанхай до Ню Йорк брандът на Natura Bisse все повече се избира от луксозни хотели и СПА центрове, утвърждавайки международното си позициониране като луксозна марка за грижа за кожата, известна със своите престижни продукти и богато минало. Неоспоримите видими резултати, съчетани с лидерство в иновациите, правят Natura Bissé перфектния партньор за най-луксозните центрове: тези, които търсят най-високо качество и предлагат уникално и персонално отношение към своите гости.

Световно признатата марка за луксозна грижа за кожата е основана в Барселона през 1979 г.. Към днешна дата второто поколение на Семейство Фисас се грижи за развитието й. Благодарение на експертизата и научния си подход, Natura Bissé знае, че всяка кожа има свой собствен глас. Този принцип е в основата на морала на марката, която обединява новаторска технология с най-деликатното човешко докосване, за да разбира и да се адаптира към различните нужди на всеки клиент.

Natura Bisse Barcelona е на българския пазар вече 13 години. Терапиите и продуктите на марката могат да бъдат намерени  в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна, като терапевтите преминават специални обучения.

Мотото на Natura Bisse Barcelona е “Всяка кожа има свой собствен глас!”, защото мисията на марката е да се грижи за индивидуалните нужди на всяко тяло и щастието на всеки от нас.