Марина Диневи се превръща в моден подиум за 5-та поредна година

Най-дългоочакваното събитие на лято 2023 Summer Fashion Weekend ще се проведе на 11 и 12 август, на Марина Диневи, Свети Влас. Блясък,луксозни коли и технологии и морски вълни ще залеят марината, а в двете вечери на подиума ще се качат над 20 български и световни брандове и дизайнери.

Огромен 24-метров подиум, видео екрани и VIP зона – хеликоптерната площадка на Марина Диневи ще се преобрази за модния уикенд.

Двете вечери на събитието предлагат на гостите да се докоснат до haute couture, плажна и ready-to-wear мода. Ексклузивните колекции на дизайнерите и брандовете ще се продават на специално създадена  за събитието fashion street за гостите на Марината.

Музика, класни напитки, парти и VIP гости ви очакват на 11 и 12 август 2023 в Свети Влас. Повече за събитието: Facebook Instagram

Билети и ВИП куверти може да закупите в мрежата на билет.бг и ивентим

На място в Античен театър и хотел Палас или на + 359 879 444 412

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/