fbpx
VERNISSAGE за първи път на подиума на Summer Fashion Weekend

VERNISSAGE за първи път на подиума на Summer Fashion Weekend

Семпли кройки, нежни силуети и богата палитра от цветове – така може да бъде описана марката VERNISSAGE, чиито предложения за първа година ще блестят на сцената на Summer Fashion Weekend. Независимо дали отивате в офиса, навън с приятели, на заслужена почивка или на изискано коктейлно събитие, VERNISSAGE предлага вълнуващи рокли, които са идеални както за ежедневни задачки, така и за официални поводи. Всяка жена ще открие перфектния аутфит с роклите на VERNISSAGE, а всяко едно събитие ще се превърне в незабравим момент.

Зад бранда VERNISSAGE стои Кирил Георгиев, а фокусът му е върху универсалния размер и комфорта, като голяма част от роклите са комбинативни и могат да бъдат съчетани по различен начин в зависимост от повода. Роклите са подходящи за дами с размери от XS до XL, като това ги прави подходящи и за бременни мами. Те също осигуряват максимално удобство и свобода на движение по време на носене. Гамата им от цветове пък омайва и грабва окото незабавно!  Голяма част от моделите са с колан, което позволява по-вталена и елегантна визия.

 

Роклите VERNISSAGE са олицетворение на женственост, стил и изисканост, които придават приказен вид, независимо от повода. Комфорт в елегантни цветове, който всяка една жена заслужава!

Повече за VERNISSAGE може да откриете на: https://flco-gallery.com/vernissage и https://instagram.com/vernissage.atelier