Водка Елит е създадена през 2002г. от Юри Шефлер, визионер от руски произход. Тя е плод на дългогодишната му страст да създаде най-чистата водка в света.

Произвежда се в Рига, в завод „Латвийски Балзам“ по най-модерна технология, но методите на производство са вдъхновени от старите традиции за дестилация на водка, с цел постигане на най-високо качество.

elitTM е многократно награждавана водка.  Дванадесет пъти носител на титлата „Водка на Годината“ и дванадесет пъти печели платинен медал за ултра-премиум качество, както и наградата ‘2022 Best Unflavored Vodka’ (“Най-добра неовкусена водка за 2022”) от BTI (Beverage Testing Institute® САЩ)

Изключително качествена и с невероятен мек вкус. Филтрирана по патентована прецизна технология чрез изстудяване до -18°C, което я прави перфектна за консумиране в коктейл мартини, чиста или с лед.

https://edwaardliang.com/ https://pornstarclassics.co.uk/ https://daichungvienvinhthanh.com/ https://politicalclassdismissed.com/ https://edwaardliang.com/ https://lawyers-inforbritain.uk/ https://londonbc.co.uk/