fbpx
White Water партнира за поредна година на Summer Fashion Weekend

White Water партнира за поредна година на Summer Fashion Weekend

Като дългогодишен партньор на модното събитие на лятото, Бялата вода отново ще се грижи за свежестта на гостите на 12 и 13 август на Марина Диневи, Св. Влас. 
Водата е живот! Тя участва във всички основни жизнени процеси, регулира температурата в организма и съставлява 70% от тялото ни.  Историята на Бялата вода е на над 8000 години, а легендата разказва за ценните и качества, заради сребърното находище през, което преминава. Химичният и минерален състав на водата е уникален за България и се характеризира с ниска минерализация, подходяща за всекидневна употреба.
Добрата хидратация е еквивалент на първостепенна грижа за здравето. Ежедневния прием на вода, поддържа пълноценната функция на бъбреците, предпазва от мускулна слабост, сухота в очите, нервност и още много здравословни смущения. Бялата вода идва до нас от Национален парк Рила, от дълбочина 515 метра с температура 21 градуса. Качеството и се следи на всеки етап, във висококачествена лаборатория чрез множество микробиологични и химични анализи, а затворения процес от бутилирането до транспортирането, дава допълнителна гаранция за
запазването на Бялата вода чиста, от извора до момента на консумация. Това гарантира обща минерализация 154 mg/l и PH – 9.23.

През 2015 година започва работа един от най-модерните заводи за бутилиране на минерална вода в Югоизточна Европа. Инвестицията е 100% българска собственост със застроена част 3000 кв.м., състояща се от 4 цеха и 5 бутилиращи линии с капацитет 10 000 бутилки на час. Бялата вода се добива в гр. Долна баня, в подножието на Рила, а целият технологичен процес е съобразен с изискванията на ЕС и всички съвременни екологични норми за опазване на околната среда. През 2020 година, фабриката се разширява и модернизира с три нови линии за бутилиране на разфасовки от 3 л., 6 л., 10 л. И 19 л. И линия за бутилиране на стъклени бутилки от 0.25 л., 0.33 л. и 0.75 л. спокойна и газирана вода.
Бялата вода, извираща от недрата на Рила планина, е уникално богатство, а нашата мисия е да поднесем този естествен дар от природата на много хора.
Следете последните новини за White Water на https://whitewater.bg/https://www.facebook.com/whitewater.bg и https://www.instagram.com/whitewater.bg