fbpx
За поредна година семейната фирма за почистване „Бонанза – Бачорски“ е партньор на Summer Fashion Weekend

За поредна година семейната фирма за почистване „Бонанза – Бачорски“ е партньор на Summer Fashion Weekend

Създадена през 2008 година, „Бонанза – Бачорски“ е семейна фирма за почистване, която бързо развива дейността си. От един-единствен екип днес фирмата разполага с цялостен отряд за бързо реагиране за почистване на професионално ниво на имоти – частни и корпоративни. 30 мобилни специалисти за София и Пловдив работят в разпределени екипи – дневни и нощни смени. 24 часа сме на разположение, като ще се погрижим Вашият имот да свети от чистота.
 
Фирма за почистване „Бонанза – Бачорски“ е натрупала богат опит през годините, като покриваме и най-високите изисквания на клиентите. Предлагаме цялостни решения за ежедневно и абонаментно поддържане на чистотата в сградата, измиване на стъклопакети, почистване на меки повърхности и на помещения след ремонт, контейнери под наем и сметоизвозване до лицензирано сметище, други услуги за професионално почистване при поръчки от частни лица или за корпоративни обекти.
За да бъде на разположение винаги, според желанията на своите клиенти, фирма „Бонанза – Бачорски“ има още 500 хигиениста, позиционирани в различни обекти, които фирмата обслужва на абонаментен принцип.
Готови сме да Ви посетим в най-удобното за Вас време, за да се погрижим за професионалното почистване на вашите помещения, отговаряйки на всички критерии, защото нашата мисия е блестящият от чистота обект.

Нашите служители са педантични и старателни в работата. Мисията ни е повереният ни обект да заблести от чистота. Нашата цел са стабилните взаимоотношения на доверие между клиентите и служителите ни. Отличното качество на услугите за почистване и доброто отношение са били винаги приоритет и успешно постигната цел през годините. А удоволствието от чистотата е взаимно!

Последвай ни във всички социални мрежи и научавай първи за нашата дейност: